Zomerpas 2022

De zomer is begonnen, de scholen sluiten voor 6 weken hun deuren, en veel TIOL’ers gaan op reis om van hun welverdiende vakantie te genieten. Ook de georganiseerde activiteiten bij TIOL zoals de competitie en toernooien staan in de pauze-stand. Dat betekent dat het relatief rustig zal zijn op ons tennispark. Een mooie kans voor niet-leden om kennis te maken met de tennissport.

Daarom biedt TIOL gedurende de zomerperiode 16 juli t/m 28 augustus de zomerpas aan. Hoe dat werkt en wat de voorwaarden zijn staat hieronder beschreven.

Als jullie belangstellenden weten, stuur deze mail dan aan hen door!

 

Voorwaarden:

 • Aanmelding: Gebruik maken van de TIOL zomerpas 2022 kan alleen na aanmelding via info@tiol.nl en na het doorgeven van naam, emailadres en 06-nummer.
 • Periode: TIOL zomerpas 2022 geldt voor schoolvakantieperiode 16 juli t/m 28 augustus 2022
 • Kosten: eenmalig 35 Euro per zomerpas
 • Borg: 20 Euro per zomerpas (ivm verstrekken zomerpas, borg terug te ontvangen na inleveren zomerpas)
 • De zomerpas is en blijft eigendom van TIOL en wordt slechts voor de periode 16 juli t/m 28 augustus 2022 in bruikleen verstrekt.
 • De zomerpas is persoonsgebonden (dus niet per gezin of per groep) en mag niet worden uitgeleend aan anderen.
 • Ieder die in het bezit is van een zomerpas kan in genoemde zomervakantieperiode gebruikmaken van een beschikbare tennisbaan (te reserveren via het reserveringssysteem in het clubhuis).
 • Banen die in gebruik zijn door de tennistrainer zijn niet beschikbaar (zelfde geldt ook voor TIOL-leden).
 • Tennissen kan samen met een TIOL-lid of met iemand anders die geen TIOL-lid is. Dat laatste is slechts toegestaan onder de voorwaarde dat diegene ook in het bezit moet zijn van een TIOL zomerpas.

 

Procedure:

 1. Iedere deelnemer meldt zich aan op info@tiol.nl waarbij de deelnemer zijn/haar naam, emailadres en telefoonnummer doorgeeft.
 2. Na ontvangstbevestiging wordt een in overleg met de deelnemer afgesproken waar en wanneer de zomerpas opgehaald kan worden tegen betaling (35 + 20 = 55 Euro per zomerpas).
 3. Met behulp van de zomerpas kan de deelnemer zichzelf toegang verschaffen tot het clubhuis, alwaar:
  • Een baan gereserveerd (afgehangen) kan worden via het reserveringssysteem.
  • Baanverlichting ingeschakeld kan worden, slechts indien noodzakelijk (let op: stroom is erg kostbaar!)
  • Gebruik kan worden gemaakt van kleedkamers en toiletten/douches
  • Opmerking: gebruik maken van de bar kan alleen indien deze geopend is en er bediend wordt. Zelf de bar bedienen is niet toegestaan. Zelf consumpties meenemen en nuttigen terwijl de bar open is, is niet toegestaan (er is een PIN-apparaat aanwezig dus betalen is geen probleem)
 4. Tennissen kan alleen met geschikt schoeisel d.w.z. sportschoenen met vlakke zool en enig profiel (tennisschoenen voor Smashcourt hebben de voorkeur). Verder zijn benodigd een tennisracket en tennisballen. Alle benodigde attributen dienen zelf georganiseerd en meegenomen te worden.
 5. Na gebruik zal de tennisbaan moeten worden gesleept, zie daarvoor instructies op/bij de toegang tot de baan. Sleepnetten hangen bij elke baan.
 6. Aan het einde van de zomerpas-periode (28 aug 2022) moet de deelnemer de zomerpas weer inleveren (afspraak te maken via info@tiol.nl). Na inlevering van de zomerpas ontvangt de deelnemer de borg weer retour.
 7. Voor alle overige situaties tijdens gebruik van de zomerpas waarin bovenstaande voorwaarden en procedure niet in voorzien, beslist het bestuur. Deze is te bereiken via: info@tiol.nl

 

Door gebruik te maken van de TIOL zomerpas 2022 verklaart de deelnemer zich akkoord met bovenstaande voorwaarden en procedure.

 

Het bestuur

Henny, Nathan, Marjolein, Michel, Jeroen

Contact via: info@tiol.nl

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.