Beginnerstoss

Met ingang van 4 april 2024 organiseren we maandelijks een avond die specifiek bedoeld is voor nieuwe leden/ beginnende tennissers.

Op deze avond zijn er een aantal “ervaren” Tiol leden op het tennispark, die je wegwijs maken binnen de vereniging.
Concreet betekent dit dat je informatie krijgt over toegang tot het tennispark en het clubhuis, afhangen en onderhoud van de banen, informatie in de club-app, regelen van tennisles, het afrekenen van consumpties in de kantine en de activiteiten die worden georganiseerd zoals toernooien en competitie.
En antwoord op alle zaken die je graag wil weten die we hier nu niet noemen.

Natuurlijk gaan we die avond ook tennissen en dat doen we met een toss.
Dit betekent dat we de tennisrackets van alle deelnemers op een hoop leggen en daar wisselende duo’s uit samenstellen die een half uurtje met elkaar tennissen.
Dat kan een enkel of een dubbel zijn – eea afhankelijk van het aantal deelnemers.

Na een half uur gaan alle rackets weer bij elkaar en selecteren we nieuwe koppels. Wil je een rondje overslaan of niet enkelen? Dat is prima – daar houden we rekening mee.

Wanneer: Elke 1e donderdag van de maand – we starten op 4 april Hoe laat:
Koffie & Thee staat klaar vanaf 19:30 uur – we reserveren banen tot 21 uur.
De kantine is de hele avond open.

Voor wie: Nieuwe leden en beginnende tennissers. Leden die al wat langer lid zijn en zichzelf onder de categorie “beginners” scharen, en ook groepjes die met elkaar tennissen en het leuk vinden om eens met iemand anders te tennissen zijn van harte welkom.

Vragen: Bel of app Jelte (06-45 13 87 54) of Cindy (06-21818329) Een mooie gelegenheid om de club te leren kennen en passend tennismaatje te vinden!