Digitaal baan afhangen

Stap 1: Ga naar “Mijn TIOL”

Dit kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld via de TIOL website (www.tiol.nl). Klik daar op “Mijn TIOL” en daarna op “Naar mijn TIOL”.
Of ga hier rechtstreels.

Stap 2: log in op “mijn TIOL” (ook wel ledenmodule genaamd)

Als “Gebruikrsnaam” gebruikt je je email adres of je TIOL-relatienummer. Bij wachtwoord vul je je (definitieve) wachtwoord in.

  • Wachtwoord vergeten? Vul dan email adres of relatienummer in bij “gebruiker”, laat “Wachtwoord”leeg en klik op “nieuw wachtwoord aanvragen”
  • Heeft u nog geen accoount op “Mijn TIOL” ? Lees dan verder op https://tiol.nl/mijn-tiol-account-activeren/


Stap 3:
baan reserveren

Je bent inmiddels in “Mijn TIOL” en ziet je eigen TIOL lid-gegevens (incl pasfoto).

Klik hier in het menu links op “Planningsoverzicht”. Je ziet nu het baanoverzicht met daarin de reeds geplaatste reserveringen

Ga nu naar “Afhangen” (helemaal links bovenin) en klik daarop.

Voor een single moeten hier twee namen en voor een dubbel 4 namen worden ingevuld. Je eigen naam is al ingevuld, en soms ook die van een voorgestelde partner (zoals Esther in het platje hierboven). Is die partner de juiste, vink die dan aan. Voor de overige namen, klik in een leeg veld en tik de eerste letters van de gewenste achternaam in. De rest wijst zich vanzelf. Klik tenslotte op “Overzicht”.

Bij “Overzicht” kies je eerst welke dag (maximaal 1 dag vooruit) en daarna kies je een baan en het gewenste tijd-slot (60 minuten voor een enkel).
Daarna klik je ter bevestiging op “Reserveer” en de reservering is een feit!