Inloggen ledenmodule (Mijn TIOL)

De ledenmodule

Vanaf nu kunt u inloggen op de ledenmodule van TIOL. Daarbij is het mogelijk om uw persoonlijke gegevens, die bij ons bekend zijn, te bekijken via uw of uw kind zijn/haar persoonlijke account en indien nodig aan te passen. Daarnaast kunt u ingelogd als lid een medelid zoeken via de ledenlijst en de bezetting van de tennisbanen raadplegen.Dit allemaal via het nieuwe account bij onze vereniging.

Account activeren

Om in te kunnen loggen op de Ledenmodule moet u eerst uw account activeren. Ga hiervoor naar de ledenmodule .

Vul bij het veld E-mail/Gebruiker uw bij onze vereniging bekende e-mailadres in en klik op de button ‘Verstuur nieuw wachtwoord’. Op het betreffende e-mailadres ontvangt u vervolgens een mail met daarin een wachtwoord. Klik daarna op de link ‘Wachtwoord invullen’, vul in het veld ‘Wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord in (gaat het snelst via kopiëren/plakken) en klik op de button ‘Inloggen’. U komt daaropvolgend in een nieuw scherm waarin u het gestuurde wachtwoord in een eigen wachtwoord moet veranderen. Vul bij ‘Huidige wachtwoord’ het toegestuurde wachtwoord weer in. En vul bij de twee velden daaronder uw nieuwe eigen wachtwoord in. Deze moet uit minimaal 6 tekens bestaan, waarvan minimaal 2 cijfers. Klik daarna op de button ‘Bewaren’. Gedaan? Gefeliciteerd! Uw account is nu actief.

Let op: U bent met meerdere personen lid en gebruikt hetzelfde e-mailadres?

In dit geval is het beter om niet met het e-mailadres in eerste instantie in te loggen. Gebruik de eerste keer uw of het relatienummer van uw kind. Het proces werkt verder hetzelfde als hiervoor aangegeven, alleen gebruikt u het relatienummer in plaats van het e-mailadres. Heeft u eenmaal uw wachtwoord aangemaakt, dan kunt u vanaf dat moment ook weer met uw e-mailadres inloggen. Het wachtwoord bepaalt in dit geval welk persoonlijk account u te zien krijgt.

Weet u niet wat uw relatienummer is? Wacht dan even tot u een officiële mail van TIOL ontvangt over de ledenmodule. Daarin wordt uw relatienummer vermeld. Let op: uw relatienummer is niet uw bondsnummer dat op de ledenpas staat.

Eigen account bekijken of gegevens aanpassen

Om het persoonlijke account te bekijken klikt u in het menu links op de pagina op ‘Gegevens bewerken’.  Hier ziet u dan een overzicht van gegevens, die bij ons geregistreerd staan aangaande het lidmaatschap. Ook ziet u hier alle agenda-items die u of uw kind persoonlijk aangaan. Klopt er iets niet bij de NAW-gegevens? U kunt de gegevens hier zelf aanpassen.

Meest recente berichten

Toekomstige evenementen

 1. Clubkampioenschappen 18+

  maandag 17 augustus - vrijdag 4 september
 2. TIOL Jeugd Barbecue

  vrijdag 21 augustus | 00:00
 3. Jeugd Clubkampioenschappen

  zondag 27 september | 00:00
 4. Najaarstoernooi

  zaterdag 31 oktober | 19:00 - 22:00
 5. Jeugdbingo met pannenkoeken

  vrijdag 20 november | 00:00