Nieuwe Coronamaatregelen

30 september 2020 | Nieuws en mededelingen

Het kabinet treft opnieuw landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Om een nieuwe lockdown te voorkomen worden  de komende 3 weken de sociale contacten drastisch beperkt. Dat zijn harde maatregelen, die de samenleving en ook de sport hard raken. Maar het is nodig, want veiligheid en gezondheid staan voorop en alleen samen krijgen we het virus onder controle. Gelukkig kunnen we blijven tennissen, zolang het weer het toelaat. Ook in wedstrijdverband, alleen zonder publiek en de sportkantines en clubhuizen (met uitzondering van toiletten en kleedkamers) zijn gesloten. Wat betekent dit voor de competities, toernooien en het vrij spelen op tennis- en padellocaties?

Publiek is daarom vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur bij sportwedstrijden niet meer toegestaan en sportkantines moeten sluiten. Dit geldt voor alle horeca op of in een sportgelegenheid. Kleedkamers en toiletten mogen open blijven. Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt deze maatregel wel. Dus het is de bedoeling dat je na afloop van het vrij spelen, de training of een wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd.

Lees het complete bericht en een overzicht van de maatregelen in bijgaande link.

Omdat we het belangrijk vinden als tennisvereniging om het Corona-virus te helpen beteugelen en onze sport zo veel mogelijk te kunnen blijven beoefenen, roepen we alle TIOL-leden dringend op om de nieuwe maatregelen per direct te respecteren. Alleen samen krijgen we het Corona-virus onder controle!

Het TIOL-bestuur

https://knltb.nl/nieuws/2020/09/nieuwe-coronamaatregelen-tennis-en-padelwedstrijden-blijven-mogelijk/

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.