Tennispark

Het tenniscomplex is gelegen aan het Van Starkenborghkanaal Zuidzijde 5 in Zuidhorn.

Telefoon clubgebouw “De Serre”: 0594-505280
Postadres: Postbus 51, 9800 AB, Zuidhorn
Email: info@tiol.nl Website: www.tiol.nl
Bank: NL15RABO0375836179

 

TIOL beschikt over een mooi park met 6 smash-court banen, 1 kunstgrasveld (uitwijk) en een oefenkooi. Alle banen zijn voorzien van verlichting. De smash-court banen en de oefenkooi zijn in 2013 bij een volledige renovatie van het tennispark aangelegd. In het voorjaar van 2018 is in de omgeving van het tenniscomplex nieuwe beplanting aangelegd in verband met de nieuwe spoorbrug.

De banen zijn het gehele jaar open (ook in de winter). Dagelijks kan er van 08.00 tot 23.00 uur worden getennist. Centraal op het park ligt het clubgebouw “De Serre” met bar, toiletten en kleedruimten voorzien van warme douches.

Het clubgebouw en ook de keuken en bar zijn in eigen beheer. Dit betekent:

  • redelijke prijzen voor de consumpties;
  • de opbrengst komt volledig ten goede aan de vereniging;
  • het assortiment is aangepast aan de wensen van de leden.

 

 

Toegang tot de Serre

Toegang tot ons clubgebouw “De Serre” is met de ledenpas dagelijks van 08:00 tot 24:00 uur mogelijk. De toegangsdeur aan de noord/west zijde (bij de fietsenrekken) is voorzien van een kaartlezer. Daar haal je je KNLTB-pas doorheen. Als het systeem je vervolgens accepteert hoor je een klik en kan je de deur openen.

Heb je een geldige TIOL ledenpas en krijg je daarmee toch geen toegang tot de Serre? Stuur dan z.s.m. even een mailje naar andriesruiter@gmail.com onder vermelding van je naam en KNLTB bondsnummer (staat op de pas).

LET op!! Met ingang van 1 januari 2024 worden geen nieuwe KNLTB passen meer verstrekt. De toegang tot het clubhuis zal in de loop van 2024 worden aangepast.